Gelukkig (en) Gezond Koken
 
      


DEZE WEBSITE GAAT BINNENKORT VAN NAAM VERANDEREN: LIEFS VAN KARIN

Welkom op mijn blog! Veel leesplezier.

Blog


Terug naar overzicht

27-11-2018

Als kind gaf ik interviews voor de spiegel..

Sinds ik op zoek ben gegaan naar de vraag: Wat vindt ik nu eigenlijk leuk om te doen? Kwam ik heel wat mensen tegen op internet.

Met heel veel goede ideeën, dromen en wereldverbeteraars. Nu gaat het mij niet om mijn droomleven te leiden. Ik wil gewoon graag iets doen waar ik blij van wordt. Maar waar wordt ik blij van? Dat was een zoektocht. Ik heb vaak de tip gekregen om te bedenken wat je leuk vond als kind.

Nou, ik hield van buiten spelen. Net als alle kinderen want er bestonden toen nog maar weinig schermpjes waar je uren op kan turen. Nieuwe dingen ontdekken. En van gezelligheid, ook niet heel bijzonder denk ik. Verder kwam ik niet.
Tot ik op een dag mijn dochter van 6 op het bed zag koprollen met een heel aantal toeschouwers. De poppen en beren keken en zij gaf uitleg. Dat deed ik ook altijd! Mijn kennis overdragen aan anderen. Vervolgens stond ze met de spiegel al vloggend onder de douche. Goh van wie zou ze dat nu hebben?

En ja hoor het kwartje viel ook bij mij. Ik stond vroeger ook al vloggend onder de douche voor de spiegel (ook al wisten we nog niet wat vloggen was) En ik legde aan de arme kinderen uit hoe ze de douche moesten gebruiken en hoe ze de haren moesten wassen. Ha ha, ik kan er nog hard om lachen. Dus dat vond ik toen al leuk. Dingen uitleggen aan anderen.

Maar het mooiste komt nog. Mijn moeder had zo'n grote kaptafel Met van die draai spiegels. En daar gaf ik interviews. Ik verzon altijd dat ik werd geïnterviewd omdat ik als wat ''dikkere'' meid model was geworden. Dus ook al had je een buikje, een pukkel op je neus of een gek oor. Je bent mooi zoals je bent. Ik wilde andere meiden inspireren om ook te doen wat je wilt doen. Je bent het waard! Je mag jezelf zijn.

Als ik zelfs model kon worden, ik was echt niet heel dik hoor ha ha. Maar wel iets aan de mollige kant. Als ik model kon worden en gewoon mezelf kon zijn dan moet iedereen dat kunnen. Ongelooflijk vond ik deze ontdekking. Dat ik dat toen al deed. Dat ik toen al anderen wilde inspireren. Mensen blij maken, ze een goed gevoel geven. Door een compliment, begrip of gewoon een heerlijk recept. Dat is wat ik graag wil doen. Ik was en ben erachter. Anderen vrouwen inspireren om te gaan doen wat ze echt leuk vinden. Dat is niet makkelijk, er komt dan van alles op je weg maar de reis zelf is al prachtig. En hoe ik dat verder ga invullen? Dat komt vanzelf op mijn pad.

Ik geloof en heb vertrouwen in de toekomst!

En jij? Wat deed jij graag toen je jong was? Ik ben er heel benieuwd naar. Laat me het weten. En kom je er niet uit? Laten we dan samen zoeken..

En ga doen wat je echt leuk vindt! Jij bent het waard!

Liefs Karin.Terug naar overzicht