Gelukkig (en) Gezond Koken
 
      

Jij bent een sterke vrouw die af en toe wel een steuntje in de rug kan gebruiken..


Als moeder weet je dat het belangrijk is om zelf goed in balans te zijn. Zo kan je de wereld aan.
Of moet ik zeggen: Je werk, de was, de kinderen, je vriendinnen, je partner, vrijwilligerswerk op school, en ook nog is gezond eten bereiden. En dan vergeet ik voor het gemak nog even de kinderfeestjes, nieuwe schoenen, zwemles enzv, en oja je bent er zelf ook nog..

Met andere woorden: Ken je zo'n dag waarop je moet werken, daarna snel nog even langs de Appie om je eten bij elkaar te schrapen, de kinderen ophaalt bij de opvang, aan het koken bent, je kind wat vraagt en je echt even teveel uit je slof schiet alleen maar omdat de pot met kleurpotloden op de grond valt? Je weet wel zo'n dag... Dat je s 'avonds echt spijt hebt van het gesnauw tegen je kids die zo lief in hun pyjamaatje zeggen dat ze van je houden.. Zo'n dag komt bij iedereen wel is voor. Maar hoe moet het anders?

 

Wat zou het mooi zijn als je:

  • Echt weet wie je zelf bent, wat je nodig hebt en wat je verlangens zijn. Je vol zelfvertrouwen de wereld in stapt en dat je straalt.
  • Je gewoon kan niezen, touwtje springen en trampoline kan springen met je kinderen. Met praktische oefeningen zodat je lichaam beter in balans is.
  • Je weet wat je kinderen nodig hebben en hoe je dat hun kan geven zodat ze lekker in hun vel zitten. (en zodat je dus niet zomaar boos bent om niks)
  • Je leert hoe je in balans kunt zijn in de keuken en met plezier lekker en gezond gaat koken. (zelfs op een drukke dag nog lekker en verantwoord kunt koken)

 

 

Wij gaan je helpen. Met de training: ''Moeders in balans".
De cursus wordt gegeven in 4 avonden. We gaan samen aan de slag om bij jou de puntjes op de i te zetten. Met begrip voor elkaar, een lach en als het nodig is ook een traan. Om meer balans te creëren in ons drukke bestaan. Jij bent GOUD waard!

Wat andere dames zeggen over de training:
''Zeer veel informatie wat ik in het gezin wil toepassen, herkenbaar en zet je aan het denken''

''Leuke tips, gezellig, verrassende recepten''

''Na deze avond meer structuur en zelfinzicht gekregen. Er was tijd en ruimte voor iedereen!''


Je wordt begeleid door 4 deskundige dames die net als jij alle ballen in de lucht houden. Zij zijn (ervarings)deskundige zodat je meer leert over opvoeden, zelfvertrouwen, je lichaam na het krijgen van kinderen en gezond en lekker koken. We stellen je ze even aan je voor:

Op de 1e avond zal je met Hester van der Meij van ''een vrije heerlijkheid'' aan de slag gaan. Zelfvertrouwen. Is dat niet wat we allemaal nodig hebben maar ook vaak tekort komen? Om nee te zeggen tegen de dingen die je eigenlijk niet wilt en om ja te zeggen tegen jezelf. Soms kun je je schuldig voelen als je tijd voor jezelf nodig hebt.  Maar als jij niet goed voor jezelf zorgt hoe kun je dan wel goed voor anderen zorgen?
Soms kan je onzeker zijn over je uiterlijk, je relatie, je werk of je opvoeding. Soms kan je net dat steuntje in je rug nodig hebben om meer te genieten van het leven en van jezelf te houden zoals je bent. Hester neemt je mee op die reis, (naar Rome of Parijs) zodat je meer inzicht krijgt in je eigen behoefte. Met 2 voeten stevig op de grond. Met humor en passie van het leven genieten. Dat straalt ze uit! 

Check haar facebook site: https://www.facebook.com/EenVrijeHeerlijkheid/Op de 2e avond gaan we samen met Marjolein aan de slag met onze ongemakken. Onze flubber buikjes, lage rugpijn, niet kunnen touwtje springen of als we moeten niezen eerst onze benen moeten kruisen voordat we.. nou ja je snapt het wel. We hoeven deze avond niet op naaldhakken te verschijnen maar in lekker zittende kleding zodat je kunt bewegen. Naast de theorie gaan we ook met praktische tips aan de slag.
Totaal geen conditie? Dit is geen enkel probleem. De oefeningen die gedaan worden zijn door iedereen op elke plaats uit te voeren. Dus ook tijdens het koken, tandenpoetsen of op andere drukke momenten. Bewegen zorgt er voor dat je lekker in je vel komt te zitten, en hoort er zeker bij als je in balans wilt zijn. Wie is Marjolein? Marjolein is moeder van twee jonge meiden en heeft haar eigen bedrijf genaamd'' Food To Be Good''. Zij geeft diverse groepstrainingen en is afgestudeerd gewichtsconsulent.

Wil je meer weten? Check dan vooral haar website: https://www.foodtobegood.nl/


 

 


* Op de 3e avond gaan we leren van Sijgje. Hoe ga je goed om met je
kinderen en hun emoties? Bang, onzeker, actief, angstig, over-enthousiast of boos.
We moeten er als moeders mee leren omgaan. Sijgje is kindercoach, lerares en
moeder van 4 kinderen. Dus ervaring genoeg. Kinderen zijn prachtig en hun emoties nog puur.    Ongeremd kunnen ze zich uiten. Daar kunnen wij nog wat van leren.
Stel al je vragen, leer, luister en verwonder. Zij geeft je handvatten en praktische
tips zodat je er thuis direct mee aan de slag kan. Investeer tijd in je kinderen zodat
je samen kunt genieten van de mooiste momenten.

Check haar facebookpagina: https://www.facebook.com/praktijksijgjegrunbauer/


* Op de 4e avond gaan we proeven met Karin Loeff. Na jarenlang aangemodderd
te hebben in de keuken ging bij haar het roer om. Zij ontdekte dat gezond en lekker
 heel goed samen gaat. Ze staat nu al fluitend in de pannen te roeren en gunt dat jou ook.
Ze gaat voor je koken en zo gaan we met elkaar van een heerlijke maaltijd genieten.. Uiteraard krijg je de recepten en tips mee naar huis. Daarnaast krijg je informatie over wat suiker met je lichaam doet en hoe je suiker kunt beperken.
Zodat je meer en meer in balans komt en betere keuzes maakt. Betere keuzes in de keuken maar ook daar buiten, voor jezelf en je gezin.

Karin organiseert deze cursus en onder haar leiding zullen de avonden plaats vinden. Zoals ze zelf zegt: 
''Ik zou graag willen dat iedere vrouw goed voor zichzelf zorgt. Zodat ze heel de wereld aan kan en zeker is van haar eigen kunnen. Want als we willen kunnen wij, vrouwen, bergen verzetten. Met vertrouwen liefde, kracht en geduld. Dat is mijn droom, mijn passie, om anderen daarbij te helpen en te laten genieten van het leven.''


EXTRA BONUS:
Op de 4e avond wordt er een prachtige portretfoto van je gemaakt door Bouwina fotografie. Elke dame wordt apart gefotografeerd, als mooie zelfverzekerde vrouw.
Deze foto krijg je later als aandenken. Zodat je elke keer als je naar die foto kijkt, je je herinnert dat je goud waard bent!

Kijk voor meer info op: http://bouwinakantfotografie.simplesite.com/440723191 

 Jij bent GOUD waard! Doe je mee? Investeer in jezelf en je gezin. 

Wat praktische informatie is ook wel fijn:

Avond 1: Dinsdag 4 juni
Avond 2: Dinsdag 11 juni
Avond 3: Dinsdag 18 juni
Avond 4: Dinsdag 25 juni

  • Elke avond begint om 19.30 uur tot 21.00/21.30 uur. (behalve avond 4, deze begint om 19.00 uur)
  • Uiteraard wordt voor koffie en thee gezorgd.
  • Met verantwoorde lekkere hapjes. (Dat alleen is al een goede reden om te komen)
  • We gaan met respect en begrip met elkaar om.
  • De groep zal tussen de 6 en 15 personen zijn. Dus vol is vol.
  • De locatie is in een straal van 15 km rond Woudrichem (Noord-Brabant). Deze wordt later bepaald.

 

 

Wat is de investering?
Op deze 4 avonden krijg je: al het materiaal, tips, ideeën, lijsten, en adviezen. Plus begrip, gezelligheid, een goed gevoel, lekkere hapjes, avondjes uit, verbinding en BALANS!  Deze cursus heeft een waarde van meer dan €185.

Wij bieden je het aan voor €125.
Ben jij dat waard? Je bent veel meer waard!

Kom je met 2 personen? Dan krijg je 20% korting en betaal je €99 per persoon.
Wie ga jij mee nemen? Je zus, buurvrouw, vriendin of collega?

 

(Wil je minder avonden mee doen? Dat mag ook, vraag naar de mogelijkheden.)

We zien er naar uit om je te ontmoeten!

Heb je nog vragen? schroom niet en stuur me een appje 0613814200

 Liefs Karin.