Gelukkig (en) Gezond Koken
 
      

Datum trainingen:

Vrouwen in balans voorjaar 2020


#Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen, heb jij dat? Genoeg vertrouwen in jezelf om te doen wat JIJ leuk vind, om aan te trekken wat JIJ leuk vind, om te zeggen wat JIJ leuk vind? Om jezelf te accepteren zoals je bent. Met of zonder rimpels, vetrol, een scheve neus, een spraakgebrek, een moeilijk verleden, of wat het dan ook is wat er in de weg zit om gewoon te zijn wie je bent.

Hester van der Meij is een toffe coach. Zij gaat ons helpen om een stap te nemen in ons zelfvertrouwen. Zij geeft je praktische tips, soms houd ze je een spiegel voor, altijd met respect en zonder oordeel. In een veilige omgeving mag je luisteren, praten, lachen (er wordt veel gelachen op deze avonden) en ook een traantje laten als dat nodig is. Ze is er om je te helpen. 
Mooi om te zien dat je ook als mede cursisten veel van elkaar kunt leren en een stukje
herkenning zal ervaren.

Dit is wat de vorige deelnemers over deze avond zeiden:
Anneke: ''Ik heb bij Hester de eerste avond van de workshop Moeders in Balans gevolgd. Met het thema zelfvertrouwen. Hester is laagdrempelig en ze stelt je op je gemak. Daardoor kon ik mezelf openstellen. Ze geeft je handvatten voor je problemen, Ze is super lief en positief. Echt een aanrader!''

Meer informatie over Hester van der Meij.

#Gezonde voeding

Gezonde voeding: Gezond leven willen we allemaal. En wat kilo's kwijt raken op een gezonde manier is altijd mooi mee genomen. Maar hoe verander je nu echt je levensstijl? Dus geen tijdelijk crash dieet. Maar genieten van het leven. Een perfecte maat of aantal kilo's bestaat niet. Als je zelf maar tevreden bent en lekker in je vel zit. Bij de een is dat met maat 36 en de ander met maat 44.

Ik ben Marjolein Exalto, getrouwd, moeder van 2 dochters en labrador Fons. Lekker gezond eten en daarnaast bewegen zijn een grote passie van mij. Tijdens beide zwangerschappen ben ik 30 kilo aangekomen dus ik weet hoe moeilijk het kan zijn om gezond van deze extra kilo’s af te komen. Na mijn tweede zwangerschap heb ik het roer omgegooid en heb ik een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd. Daarnaast geef ik ook groepslessen powerwalken en bad ass yoga. Mijn passie is nu mijn beroep geworden. Ik wil je graag helpen en laten zien hoe dat bij jou ook kan veranderen. Uiteraard gaan we ook lekkere gezonde hapjes proeven. Dat alleen is al een reden om te komen :).

 Dit is wat de vorige deelnemer over deze avond zei:

Karin: ''Ik heb Marjolein leren kennen als een enthousiaste en gemotiveerde dame. En ook al schaam je je misschien voor die paar extra kilo's. Ze begrijpt je omdat ze het zelf ook heeft meegemaakt. Ze geeft praktische tips en er word heel wat afgelachen. Gewoon doen, je leert er veel van!'' 

 Meer informatie over Marjolein van Food to be Good.#Omgaan met emoties

Omgaan met emoties: Als we klein zijn worden ons de basis emoties aangeleerd. Blij, boos, bang en bedroefd. We groeien op en doen ons best om er goed mee om te gaan. Maar wat gaat het nog vaak mis. We reageren soms te boos en schieten uit ons slof. Of we kroppen al onze gevoelens op en opeens barst de bom. En kunnen we goed uitleggen aan een ander wat we voelen? Kunnen we onszelf wel begrijpen? Hoe kunnen we beter communiceren naar een ander en beter met onze emoties omgaan? 

Op die vragen gaat Hester van der Meij ons antwoord geven. En gaan we een begin maken met onze emoties in kaart te brengen. Emoties zijn overal. In je gezin, op je werk, in je relatie of bij je vrienden. En we hebben ze niet altijd in bedwang. We gaan deze avond met praktijk voorbeelden aan de slag. Dus niet alleen luisteren naar de coach maar ook zelf stappen nemen om te leren. (meer info over Hester vind je hierboven bij de avond #zelfvertrouwen)

 Dit is wat de vorige deelnemer over Hester zei:

Hilde: ''Ik heb de workshop zelfvertrouwen bij Hester gevolgd. Zeer leerzaam en bruikbaar, het zet aan tot nadenken en kan echt zorgen voor veranderingen. Daarnaast is Hester een lief mens met een groot inlevingsvermogen, waardoor je jezelf ook makkelijk kunt openstellen. Aanrader!''


#Uiterlijke verzorging

Uiterlijke verzorging: Past groene ogenschaduw bij mijn ogen, hoe zet ik een mooi streepje met mijn eyeliner, wel of geen poeder, dag of nachtcrème, waarom blijft mijn lippenstift niet zitten? Gewoon wat vragen waarop we meestal geen antwoord weten. Ben je ook altijd zo klaar s' morgens, niet teveel poespas maar gewoon zo dat je de deur uit kan. Zou je nu wel is wat meer willen weten. Niet door het leven gaan als een opgemaakt poppetje maar gewoon net even wat meer dan dat je nu doet?

Het motto van visagist Nicole is: Be your own kind of beautiful! Is dat niet prachtig? Gewoon jezelf zijn. We gaan lekker aan de slag met make up. We krijgen tips en tricks  van een dame die er verstand van heeft en met de spiegel in onze hand gaan we oefenen. Je bent mooi zoals je bent! Nicole heeft de opleiding visagie gedaan en zij geeft graag advies en tips, maakt bruidjes op en verzorgt make-up voor speciale gelegenheden. ''Make-up is het mooist als het past bij de dame die je opmaakt. Ik wil graag dat de persoon nog meer gaat stralen dan ze al deed. Dit kan met een lichte kleur, net even een accent aanbrengen of met wat fellere kleuren. Iedereen is anders en dat is nu zo mooi!''


 Dit is wat een bruid over Nicole zei:

Bruid Anja : ''Nicole begreep precies wat ik bedoelde. Ik had weinig woorden nodig. Zij heeft me op de mooiste dag van mijn leven de look gegeven waar ik op hoopte. Ik voelde me prachtig en het paste perfect bij me!''

Meer informatie over Nicole Timmermans.

EXTRA: Jij bent goud waard portret foto:

 Op de laatste avond, als we ons mooi hebben gemaakt met make-up gaan we op de foto. Ook dat hoort erbij als je mag ontdekken dat je GOUD waard bent. Een prachtige foto gemaakt door Bouwina Kant.

 Wacht niet op het perfecte moment, maar pak het moment
en maak het perfect!

 

Liefde, eerlijk, positief, genieten en puur,

 

dat past bij mij.

Het vastleggen van emoties, liefde, een glimlach en een traan.

Vastleggen van een moment, een herinnering
Een foto dat zoveel meer is dan alleen een foto...

 

 

 

 

Ik fotografeer jou, zoals JIJ bent!

 

 

Meer informatie over Bouwina Kant Fotografie.


Pak je agenda erbij, verschuif wat afspraken, regel de oppas en doe mee!                                                    
Het wordt tijd om is even lekker aan jezelf te werken. Te investeren in jezelf. Jij bent immers GOUD waard. Niet vergeten hé als je in de spiegel kijkt. Je mag er zijn, zoals jij bent. Mooie dame. Nu geen smoesjes meer!   

Deze training vind plaats onder leiding van Karin Loeff.
'' Elke vrouw is het waard om goed voor zichzelf te zorgen. Alleen zo kan zij ook goed voor anderen zorgen. Het is mijn passie om samen met andere dames, een steentje te mogen bijdragen aan het geluk van veel mooie vrouwen. Powerrr!''                                                                  

Praktische informatie:

  • De avond is van 19.30 tot 21.30 uur.
  • Je word verzorgd met koffie, thee en wat lekkers.
  • We zijn welkom bij de Hartenbrigade. Restaurant ''De Jager'' aan de parallelweg 35 in Giessen.
  • De groep zal tussen de 5 en 12 personen zijn. 
  • Je krijgt de besproken informatie in een map mee naar huis.
  • We creëren een veilige omgeving zodat je mag zijn wie je bent.
  • Lachen, stil zijn, praten, een traantje laten. Het is goed zoals je bent.
  • Je kan je inschrijven voor 1 of meerdere avonden.
  • Kom je heel de training (4 avonden) krijg je 20 procent korting over het totaalbedrag.

Per avond is je investering €37,50
Meld je je aan voor de hele training? Betaal je maar €120 voor de 4 avonden. 
(Dit is tevens de meest gekozen optie. )
Na betaling is je plaats definitief gereserveerd. 

Dit is wat een vorige deelneemster zei:

Hilde : Ik heb bij Karin de training ''Moeders in balans'' gevolgd. Leuk, lekker, leerzaam en gezellig, mede door de vrolijkheid en ontspannenheid die Karin met zich mee brengt! Echt een aanrader om via die workshops weer wat dichter bij jezelf te komen.

Heb je nog vragen? Stuur Karin gewoon een appje 0613814200.
Je krijgt altijd antwoord. Zij is net als jij ook een hardwerkende vrouw, vriendin, collega, buurvrouw, dochter, mama en zus. Ze komt graag met je in contact. Samen staan we sterk!
Deze foto is gemaakt op de laatste avond van de training ''Moeders in balans'' in het voorjaar van 2019. Powerrr! Foto is gemaakt door Bouwina Fotografie.