Gelukkig (en) Gezond Koken
 
      

Een plan voor jou!

Een plan voor als je het gevoel hebt dat je meer kan dan dat je nu doet. Voor die knoop in je buik..

Oke, denk jij nu waarschijnlijk, hoe dan? Goede vraag! Soms heb je gewoon even iemand nodig die met je mee denkt. Even sparren en je zit al weer op de goede weg. En dat gaat vaak makkelijker met iemand die je niet (goed) kent. Zij geeft geen oordeel, luistert en geeft eerlijke feedback. Dat kan ik voor je zijn. Jouw partner om met je mee te denken. Dat kost je niks, ook geen geld. Maar levert je wel direct resultaat op. Je hoofd wordt leger en je zal zien dat je plannen niet meer zo ver van je vandaan lijken. 

Daarbij wil ik je graag helpen omdat ik weet uit ervaring hoe ontzettend vervelend het is als je met iets rond loopt, iets wat altijd op de achtergrond en soms op de voorgrond aanwezig is. Dat kan NU veranderen. Stuur me een appje. Je krijgt altijd antwoord. 0613814200.

Samen gaan we kijken of het nodig is om te werken aan jouw doel en dat te bereiken. Als dat niet nodig is, of je wilt door gaan met wat je altijd hebt gedaan, of we hebben geen klik. Dan is dat ook goed. Ik geloof in een samenwerking waarin beide partijen er vol voor gaan...


Daarna komt de vraag: Wat heb je nodig om te gaan doen wat je echt wilt? 
Hoe vaak heb je al plannen gemaakt? En hoe vaak heb je ze ook echt uitgevoerd?

  • Heb je al meerdere a4tjes vol staan met plannen en mindmappen gemaakt?
  • Zit je het ene moment vol energie en passie?
  • En zakt het andere moment je de moed weer in de schoenen?
  • Heb je je al vaak voorgenomen, nu doe ik het echt?
  • Maar heb je het nog steeds niet gedaan?
  • Ben je je eigen smoesjes nu echt zat?
  • Ben je er klaar voor om te gaan doen wat je wilt?
  • En ben je het zat dat jij je druk maakt over wat anderen van je vinden?

Dan is het nu de tijd. Alleen JIJ kan veranderen. Iemand of iets anders de schuld geven helpt je niet. 
Gelukkig hoef je het niet alleen te doen, ik mag en kan je helpen. Hoe dan?

Door doelen te stellen, samen te werken aan wat voor jou belangrijk is. Dat wil zeggen dat je huiswerk krijgt. Je gaat er dus echt mee aan de slag. Geen vage afspraken maar praktische hulp zodat je nu echt is gaat doen wat je wilt.
En dan heb ik het niet over de droom leven, je ultieme vrijheid creëren of miljonair worden. Dan moet je niet bij mij zijn. Maar dan heb ik het wel over je talenten gebruiken, je passie volgen, doen wat je leuk vind. Gewoon naast als je andere dingen in het leven die je ook moet doen.

We gaan er voor, om jou te laten stralen!


Mail of bel/app me, Dan drinken we wat en ontmoeten we elkaar. Ik kijk er naar uit!

Liefs Karin

0613814200

karin.loeff@outlook.com

(Als je dit nog steeds leest is er iets wat je triggert, geraakt heeft, iets wat bij je leeft en bij je past, zet jezelf niet op zij maar doe het. Waarom? Waarom niet?)