Gelukkig (en) Gezond Koken
 
      

Wat is jouw passie?  

Of eigenlijk kunnen we beter bij het begin beginnen. Wat is passie? Passie is niet meer en niet minder, doen wat je leuk vind. Doen waar je blij van word. Zonder veel moeite, zonder veel stress maar juist moeiteloos en in balans. Vol van energie en plezier. Wat is jouw passie? Weet je het? Echt? En volg jij die passie ook? Of doe je eigenlijk wat anders dan je passie? En welke reden zit daarachter? Denk je dat je het niet waard bent? Niet het juiste tijdstip? Geen geld? Geen diploma? Niet voor jouw weggelegd?

Bijna een jaar geleden deed ik een oproep: Koken met een doel. 5 dames deden die avond mee. Ik reed die avond naar huis en dacht: Dit was gaaf! Ik had mijn passie gevonden. Andere vrouwen inspireren om ook te gaan doen wat ze echt willen. Want ik weet dat er heel veel vouwen zijn net als ik die niet doen wat ze echt willen. Die zich klein houden, luisteren naar anderen met hun adviezen. Hoe goed ze ook bedoeld zijn. Maar het helpt je niet verder.

Ik heb een keus gemaakt, mijn baan opgezegd, hoe moeilijk ik dat ook vond. Want het was een super baan, bij een prachtig bedrijf, flexibel en uitdagend. Maar het ging van binnen knagen. 

Als je nu dit nog steeds aan het lezen bent is dat niet voor niks. Je voelt van binnen ook dat je een stap kunt zetten. De eerste kleine stap. Niet om je ''missie'' te vinden of je ''droomleven'' te leven. Maar om gewoon te doen wat je leuk vind. Als het zo gewoon is.. Doe het! Ik breng dames bij elkaar die de eerste stap mogen gaan zetten. De eerste stap om te zoeken en te vinden wat jouw passie is. Je bent van harte welkom om daar aan mee te doen. Er komt geen beter moment dan NU. 


Vul het contactformulier in als jij je passie heel graag wilt delen met de rest van de wereld. Nou ja de hele wereld hoeft niet maar..
 wel met mij. :) Spannend  maar ik weet dat je het kan. Dat is vast een begin! Wees welkom en mail me of stuur een berichtje.

Geniet, Karin.