Gelukkig (en) Gezond Koken
 
      

Jij bent goed bezig! Je wilt echt stappen nemen en met meer plezier lekker en gezond koken, plannen, en tijd voor jezelf maken.
De eerst stap is al gezet. Top!

 

Hoe zou je het vinden om:

-        Echt plezier te hebben in eten koken?

-        Goed in je vel te zitten

-        Je zelfverzekerd te voelen

-        Te weten dat je gezond, maar ook heel lekker eet!

-        Te genieten en tegelijk goed voor jezelf te zorgen

-        Het hele gezin daar van mee te laten profiteren

Wat zou je zeggen als ik je vertel dat dat voor jou ook mogelijk is?

Ik, die jaren lang niet van koken hield, geen inspiratie had en al helemaal geen zin had na een dag werken om in de keuken te staan. Ik heb investeringen gedaan in kookcursussen, de studie gevolgd ''gezonde voeding'' en een training gedaan over suikervrij eten. Maar het belangrijkste is dat ik het ben gaan doen. Elke dag weer een beetje bijgeleerd. Daardoor zit ik nu lekker in mijn vel en voel me goed. Niet alleen door de juiste voeding maar door de juiste mindset. Daar wil ik jou ook heel graag mee helpen.

 Ik kan je helpen. Je gaat leren:

·    Wat jouw valkuilen zijn.

·       Hoe je de powerrr kan krijgen die je wilt

·       Wat je minimaal in huis moet hebben om snel iets gezonds op tafel te kunnen zetten

·       Wat jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten

·       Welke voeding en levensstijl er echt voor zorgt dat jij je energieker voelt, beter in je vel zit en met veel plezier in         de keuken staat!

 

 Review Mirjam: ''Het gaat steeds beter zonder pakjes en zakjes.Na wat aan modderen, nu steeds beter de juiste flow te pakken.Zelfs mijn kritische, bijna niets lustende dochter vondt de pastasaus lekker! Wanneer eten we het weer? Was haar vraag. Het is inderdaad een kwestie van doen, dankzij jou inspiratie! Dankjewel!''

 No-nonsens leren leven, koken en voor jezelf zorgen.. 

 We gaan aan de slag met je mindset. Bewuster bezig zijn met je tijd, je ontspanning en het zorgen voor jezelf. We gaan leren om met meer plezier in de pannen te roeren. Gezond en lekker combineren. Zonder spiri-wiri gedoe maar met je voeten stevig op de grond. Wil je je zelfverzekerder, meer ontspannen en word het tijd om goed voor jezelf te gaan zorgen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Vraag je GRATIS coach call aan. (Met andere woorden, laten we samen in gesprek gaan over hoe ik jou kan helpen om nu echt voor een ''gewoon'' fijn leven te gaan)


.